Balder indgår lejeaftale med Go Hotels på Hotel Østerport

Hotel Østerport

Det ikoniske Hotel Østerport i København har siden 2016 været ejet og drevet af Balder. Ejerskabet fortsætter, men pr. 15. maj 2024 overlader Balder driften af det velbesøgte hotel til Go Hotels.

Det ikoniske Hotel Østerport i København har siden 2016 været ejet og drevet af Balder. Ejerskabet fortsætter, men pr. 15. maj 2024 overlader Balder driften af det velbesøgte hotel til Go Hotels, som er ejet af Hotels Holding. Hotellet bliver dermed kædens sjette i København.

Tæt på den pulserende Østerport Station i København ligger det ikoniske Hotel Østerport med 170 værelser. Et sandt Østerbro-vartegn, der blev opført i 1947 og senere hen er blevet redesignet, opdateret og omhyggeligt renoveret.

Siden 2016 har ejendomsselskabet Balder Danmark ejet og drevet hotellet. Selskabet vælger dog nu at outsource driften:

- Balders kernekompetence i Danmark er ejendomsforvaltning snarere end hoteldrift, hvorfor vi ligesom med de fem andre hotelejendomme, som vi ejer, har indgået kontrakt med en dygtig hotelkæde. Vi er meget trygge ved at kunne overlade stafetten til Go Hotels, som har solid erfaring med hoteldrift og har de rette visioner, fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør i Balder, og fortsætter:

- Når man afhænder hoteldrift, som vi gør i dette tilfælde, har det stor betydning, hvad der kommer til at ske med de kompetente medarbejdere, der har deres dagligdag på hotelgangene. Derfor glæder det mig meget at vide, at disse medarbejdere forbliver under Go Hotels vinger.

Et velholdt hotel med mange muligheder
Det er ikke helt tilfældigt, at Hotel Østerport skulle blive Go Hotels næste erhvervelse i rækken af hoteller i København. Hotellets ideelle placering midt i et af byens mest livlige brokvarterer giver nemlig et væld af muligheder:

- Vi har med overtagelsen af Hotel Østerport fået adgang til én af Københavns mest spændende bydele kun et stenkast fra Parken, med landskampe og store events, Den Lille Havfrue og Amalienborg. Vi overtager et velholdt hotel med mange muligheder for os som hotelkæde. Vi ser bl.a. et stort potentiale for erhvervskunder, som nu får endnu et hotel at vælge imellem, når der skal afholdes møder og konferencer samt findes indkvartering til virksomhedens medarbejdere, lyder det fra Christopher Valentin, der er direktør i Go Hotels.

Foruden Go Hotel Østerport, som hotellet kommer til at hedde, driver Go Hotel også lufthavnshotellet Go Hotel Copenhagen i Kastrup, Go Hotel City på Amager, Go Hotel Herlev vest for København og Go Hotel Saga samt Go Hotel Ansgar i indre by. Med tilføjelsen af Hotel Østerport stiller Go-hotellerne nu sammenlagt 749 værelser til rådighed på tværs af hovedstadsområdet.

 

Fakta
Om Balder
Balder Danmark er datterselskab af det svenske, børsnoterede selskab, Fastighets AB Balder, der har hovedsæde i Göteborg. Balder Danmark bygger, udvikler og administrerer ejendomme i hovedstadsregionen og ejer i alt seks hotelejendomme, Cirkusbygningen, en erhvervsejendom i Greve og 22 beboelsesejendomme med over 4.000 lejeboliger inkl. mindre erhverv. Virksomheden har hovedkontor på Vesterbrogade i København.

For yderligere info, interviewaftaler og rekvirering af flere billeder eller billeder i højere opløsning, kontakt venligst:
Katrine Zachariassen, kommunikationsansvarlig hos Balder
Telefon: 31187641
Mail: katrine.zachariassen@balder.dk

For yderligere info om Go Hotels, kontakt venligst:
Christopher Valentin, direktør i Go Hotels
Telefon: 41601510
Mail: cv@go-hotel.com