7 ting du kan foretage dig derhjemme

 

I disse tider må vi blive hjemme

Ved du ikke, hvad du skal bruge tiden på, nu når store dele af Danmark er lukket ned, og du skal holde dig indendørs? Læs med her og bliv inspireret.

Er du en af de mange, der ikke ved, hvad du skal bruge tiden på, nu når store dele af Danmark er lukket ned, og du skal holde dig indendørs? Vi har samlet 7 gode tips til, hvad du kan foretage dig uden at forlade hjemmet.

Inviter til virtuel påskefrokost

For mange er påsken lig med masser af familiehygge, påskefrokoster og dejlige stunder sammen. Men på grund af corona-situationen kan vi ikke samles fysisk med vores familiemedlemmer, som vi plejer. Hvorfor ikke tænke ud af boksen og samle de nærmeste familiemedlemmer til en virtuel påskefrokost?

Det kan nemt arrangeres med Skype eller FaceTime. På den måde kan I sagtens nyde hinandens selskab uden at være fysisk samlet.

Få lavet en fotobog

Brug den ekstra tid, du har, på at få lavet en fotobog, som indeholder billeder af de gode stunder, øjeblikke, hverdagssituationer og gyldne minder, som tilhører din familie. Du kan eventuelt gøre det til en vane at få lavet en fotobog for hvert år, der går.

Der findes forskellige virksomheder, som laver fotobøger. En af dem er CEWE. Og lige nu kan du få rabat ved bestilling af en fotobog her. Du skal blot anvende rabatkoden ”BALDER15”, så får du 15% på din fotobog. Rabataftalen gælder fra d. 1. april 2020 og frem til d. 1. maj 2020.

Online træning

Din daglige cykeltur til og fra arbejde er aflyst, fitnesscentret er lukket, og så har sofaen altså bare en magnetiske effekt på dig.

Der er heldigvis hjælp at hente, for faktisk tilbyder de fleste fitnesscentre online træning. Det betyder, at du kan træne med en professionel instruktør hjemme i din stue, når det passer dig.

Hjemmetræning

Krea-konkurrence for Balders beboere

Hos Balder laver vi ugentlige krea-konkurrencer, hvor dine børn bl.a. skal tegne ud fra et givent emne samt lave fint påskepynt. Hver onsdag fremsender vi et nyt emne pr. mail. Når dit barn har udfoldet sine kreative evner, skal du blot tage et billede af værket og sende det til konkurrence@balder.dk. Skriv også gerne din adresse i mailen.

Den heldige vinder får tilsendt et gavekort til Lirum Larum Leg på 500 kr.

Konkurrencen løber indtil vores børn igen skal i skole og daginstitutioner.

Ryd op med Marie Kondo

De fleste af os har rod et par steder i hjemmet. Det kan være skabet i dit soveværelse, der tager sig meget godt ud, når det er lukket, men ligner et mareridt når det åbnes. Det kan også være rodede og uorganiserede opbevaringskasser med ting, der måske ikke har en betydning for dig længere. Det kan være gammelt legetøj, slidt tøj, gamle fødselsdagskort, ubrugt værktøj og så videre.   

Kan du nikke genkendende til noget af det? Så er det måske på tide at få ryddet op. Du kan eventuelt følge oprydningsguruen Marie Kondos 10 vigtigste tips til oprydning. Dem kan du læse mere om her.

Hold virtuelle kaffepauser

Er du en af de mange, der arbejder hjemmefra i disse tider? Så er du sikkert begyndt at savne de hyggelige kaffepauser med dine kollegaer. Kaffepausen er for mange af os små lyspunkter i løbet af en arbejdsdag, fordi pauserne øger følelsen af fællesskab og arbejdsglæde.

Den velfortjente kaffepause kan du sagtens holde fast i, selvom du ikke befinder dig på samme lokation som dine kollegaer. Inviter en eller flere kollegaer til en hyggelig, virtuel kaffepause foran skærmen, så I kan vende verdenssituationen.

Yoga for børn

I en tid som denne er det vigtigt at lave noget, der giver indre ro, glæde og velvære. Og det gælder både voksne og børn. For børnene er børneyoga en glimrende idé. Ud over de førnævnte fordele, er børneyoga også et fantastisk supplement til dine børns læring, trivsel og udvikling.

Der findes flere yogainstruktører, der tilbyder online børneyoga, og du kan også finde mange gode yoga-videoer på YouTube.