Lejeboliger i Helsingør

 

Her er du omringet af naturens skønhed og historie

Store kulturelle oplevelser, gudesmuk natur og et hyggeligt byliv. Det er identitetsmarkørerne for den 800 år gamle købstad, Helsingør. Her har du mulighed for at træde ind i et stykke velbevaret danmarkshistorie med gamle brolagte stræder og mærke steningen fra fortidens købstad. Lad dig fortrylle af Kronbord Slot, oplev prisvindende arkitektur på M/S Musset for Søfart eller træk vejret dybt i den betagende natur. Helsingør har meget at byde på!

I et nyt og levende boligområde, beliggende i Helsingørs gamle hospitalsområde, har vi den arkitektoniske ejendom Ofeliahaven. Ejendommen byder på 109 spritnye boliger med 2-5 værelser, fordelt på 52-122 kvadratmeter.

Her flytter du ind i en lys og moderne lejebolig med en gennemtænkt planløsning og livskvalitet i hver en kvadratmeter. Start dagen roligt ud med familiebrunch i det rummelige alrum, nyd udsigten til årstidernes skiften over en kop kaffe fra din egen altan eller lad ungerne udforske det frodige gårdrum.

Læs mere om Ofeliahaven

En helt ny attraktiv bydel i Helsingør

Ofeliahaven ligger i en helt ny bydel, hvor Helsingørs hospital tidligere havde til huse. Området gennemgår en større transformation, og vil inden længe være forvandlet til en levende bydel med mange forskellige boligmuligheder, butikker og ikke mindst storslået natur. Her har du kun 2 km til den fineste badestrand, og samtidig har du Helsingørs centrum tæt på, som byder på en blanding af hyggelige stræder med bindingsværkshuse og et levende byliv med butikker, caféer og restauranter.

Visionen med området er netop, at de mange forskellige boligmuligheder skal tiltrække alle aldersgrupper og familieformer.

Helsingør bymidte

Et hyggeligt bycentrum

Helsingør byder på en charmerende bymidte, som emmer af liv og hygge. Her kan du gå på opdagelse i hyggelige stræder med bindingsværkshuse og et levende byliv. Sving kreditkortet i en af de mange charmerende specialbutikker eller slå dig ned på en af caféerne eller restauranterne.

I hjertet af Helsingør finder du også Helsingør Bycenter, som byder på 25 spændende butikker, gode spisesteder og ikke mindst et sjovt legeland til børnene.

Disse flagskibe må du opleve

Helsingør har nogle flagskibe, som du simpelthen bare må opleve. Vi guider dig her!

Kronborg er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte, og nok kommunens største flagskib. Det er verdenskendt som Hamlets og Shakespeares slot og er udnævnt til UNESCO Verdensarv. Her kan du få en rundvisning i slottets smukke omgivelser og mærke historien på egen krop.

Også M/S Museet for Søfart er en af kommunens største aktiver. Her venter sansemættende oplevelser med prisvindende arkitektur, interaktive og stemningsfulde udstillinger. Museet er tegnet af verdenskendte Bjarke Ingels Group og er beliggende i smukke, maritime omgivelser på Kulturhavn Kronborg.

Helsingørs skinnende kulturperle Kulturværftet er bestemt også et besøg værd. Med sin rigdom af forskellige rumligheder er det et sted, der inviterer dig og din familie til at gå på opdagelse, til indlevelse og til udfoldelse. Her finder du Nordsjællands største scene, et moderne bibliotek, café og restaurant Spisehuset, udstillingsrum, museum, turistinformation og ikke mindst en fortryllende udsigt over Helsingør, Kulturhavnen og Kronborg.

I Øresundsakvariet kan du om familien få et fantastisk indblik i den, for de fleste, ukendte verden, som udfolder sig på bunden af de danske have og fjorde.

Inden for en overskuelig afstand finder I også museerne Hammermøllen og den betagende Flynderupgård.

Storslået natur, der bare venter på dig

Helsingør er i høj grad kendt for sine mange smukke naturområder. Som nabo til Ofeliahaven ligger skovområdet Teglstrup Hegn. Området er oplagt til løbeture, rolige spadsereture, familiepicnic og andre gode stunder for hele familien. Trænger du til bølgebrus og en frisk dukkert, så er stranden kun tre kilometer væk.

Helsingør byder også på mange smukke parker, blandt andet parkerne rundt om henholdsvis Kronborg Slot og Marienlyst Slot. Begge vil med garanti få jer til at tabe underkæben og få en smuk oplevelse sammen.

Du og familien kan også besøge Gurre Slotsruin, som byder på smuk gammel historie og spøgelseshistorier om Kong Valdemar Atterdag, som døde på slottet i 1375.  

I kan også besøge Nyruphus, som er et center med skovcafé, gårdbutik, udstillingsrum, skovaktiviteter, værksteder og meget mere.

De idrætsglade kan hoppe på cyklen og begive sig ud på MTB-ruten i Teglstrup Hegn og Hellebæk skov. Her findes 1000 hektar stort skovområde med 500 år gamle egetræer, en intakt højmose, græssende køer og skovsøer.