Søndag starter udlejning af 127 nye lejeboliger ved Hillerød Station

Carlsbakkens fine prøvebolig

Carlsbakken består af 127 lejeboliger, hvoraf de første 65 udbydes fra på søndag. Lejlighederne vil variere i størrelse fra 2-5 værelser, fordelt på 62-109 kvadratmeter.

Download pressefoto
Pigeværelset i Carlsbakken er blevet så fint

Vi har valgt at benytte rødlige nuancer i indretningen af boligen, det skaber en behagelig og varm atmosfære.

Download pressefoto
Soveværelset i Carlsbakken er blevet så fint

I indretningen har vi lagt vægt på at skabe en bolig, der ikke bare udstråler kvalitet, men også skaber associationer til et hjem med plads til hele familien og hverdagen.

DOWNLOAD PRESSEFOTO
1 / 3

En helt ny bydel er ved at tage form ved Hillerød Station, hvor boligbyggeriet Carlsbakken nu melder klar til udlejning. Udlejningen af de nye boliger begynder allerede på søndag d. 24. november kl. 13-15.

I alt kommer ejendommen til at bestå af 127 lejeboliger, hvoraf de første 65 udbydes fra på søndag. Lejlighederne vil variere i størrelse fra 2-5 værelser, fordelt på 62-109 kvadratmeter. Stort set alle lejligheder får terrasse eller egen altan, og dertil kommer en stor fælles tagterrasse på 300 kvadratmeter samt et fælles gårdrum. Boligerne vil være klar til indflytning allerede i foråret 2020.

Gennemtænkt arkitektur og historiske referencer

Carlsbakken er tegnet af den prisvindende arkitekt- og planlægningstegnestue Holscher Nordberg, og de har skabt en trekantet bebyggelse med afrundede hjørner, hvilket giver et humant og organisk udtryk. Bebyggelsen opføres i rødbrune teglsten, der foruden at være et gedigent materiale også har historiske referencer til mange af de eksisterende bebyggelser i Hillerød samt til Teglsøerne, der tidligere er brugt til leropgravning.

Navnet Carlsbakken er en kombination af beliggenheden tæt på Carlsbergvej samt det skrånende terræn, som ejendommen er placeret på. ”Vi har udnyttet det flotte kuperede terræn til at designe et byggeri, hvor kælderen er bygget ind i skrænten, så du kan cykle niveaufrit ind i den overdækkede cykelparkering her,” udtaler projektleder i Balder, Lasse Aagaard-Møller.

En helt ny bydel med store visioner

Carlsbakken ligger i det gamle stationsområde, hvor en ny bydel på 48.000 kvm er ved at tage form. Visionen er at transformere området til et visionært og inspirerende bymiljø med liv og puls, hvor mennesker mødes og udveksler idéer og viden. Fuldt udbygget vil området rumme både boliger, uddannelsesinstitutioner, detailhandel, p-pladser og grønne områder. Området bliver karakteriseret ved de bugtende stræder, runde hjørner og et flot landskabeligt anlagt stisystem. Her bliver infrastrukturen gennemtænkt fra starten, så biler parkeres ca. 100 meter fra ejendommen, da området bindes sammen af bilfrie stræder, der kommer til at skabe hyggelige og trygge byrum med grønne pladser.

Åbent hus

Carlsbakken ejes af ejendomsselskabet Balder, der også ejer flere andre boligejendomme og hoteller i Københavnsområdet. ”Vi glæder os til at se, hvordan den nye ejendom bliver taget imod. Vi er positivt overraskede over den opmærksomhed, nyheden allerede har fået,” udtaler Lasse Aagaard-Møller, projektleder i Balder.

Udlejningen sker i samarbejde med LokalBolig Hillerød, der allerede har oplevet stor interesse for projektet: ”Vi oplever overvældende stor interesse for Carlsbakken, der tiltrækker både familier, par, singler og seniorer, da der er rigtig mange forskellige planløsninger. Derudover bor man både centralt i Hillerød samt stationsnært, så der er gode muligheder, både hvis man har sin daglige gang i Hillerød, men også hvis man pendler til oplandet eller København,” udtaler Emil Nielsen, der er salgschef hos LokalBolig Hillerød og ansvarlig for udlejning af ejendommen.

Det første åbne hus på Carlsbakken finder sted søndag d. 24. november kl. 13:00-15:00, på adressen: Carlsbergvej 18, 3400 Hillerød. Man kan læse mere om projektet på carlsbakken.dk.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Balder, e-mail: presse@balder.dk