Job hos Balder Danmark A/S

Du er her

Arbejd hos os

Fastighets AB Balder er et børsnoteret ejendomsselskab med hovedsæde i Göteborg, Sverige. Selskabets rejse begyndte i 2005 med ca. 10 medarbejdere, og i dag har Balder jobs til mere end 610 medarbejdere på tværs af Norden.

Vores hurtige udvikling er et resultat af nyinvesteringer, men i lige så høj grad af engagerede og dygtige medarbejdere. Vi udnytter hinandens styrker, erfaringer og søsætter nye idéer til videreudvikling af både virksomheden og medarbejderne.

Kompetencerne på kontoret er mange, da Balder både står for opførelse af nybyggede ejendomme samt efterfølgende udlejning og administrering af disse. Titlerne spænder derfor mellem alt fra bygherrer til ejendomsadministrator, udlejningsagent eller kundeservice.

Balder som arbejdsgiver

At være en del af Balder stiller høje krav til dig, men giver dig også gode muligheder for at udvikle dig. Balder har korte beslutningsveje og en åben atmosfære, der fremmer respekt og ærlighed. Vi har et fælles ansvar for at skabe tillid hos vores lejere, samarbejdspartnere og kollegaer. 

Det er kendetegnende for alle os hos Balder, at vi har en stærk vilje til at udvikle os i arbejdet, samt interesserer os for at arbejde i en organisation, der står for langsigtethed, entreprenørånd og engagement.

Balder skaber arbejdsglæde ved at inddrage medarbejderne i udviklingen af arbejdsopgaver og den generelle trivsel på arbejdspladsen. Vi er stolte over ikke at være som andre.

Balder er i konstant udvikling, og det vil du også være, hvis du arbejder hos os. Vi tilbyder flere muligheder for, at du kan udvikle dig i din nuværende stilling og senere søge nye udfordringer internt.

Ledige stillinger i Balder

Da vi befinder os i en konstant udvikling, søger vi derfor også løbende nye medarbejdere. Vil du være en del af vores team?

Alle ledige jobs opslås nedenfor. Såfremt du ikke finder et opslag, der passer, er du også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi ser frem til, at høre fra dig!

Udlejningsagent
København
Økonomimedarbejder med erfaring inden for løn
København
Driftstekniker
København
Uopfordret ansøgning
København