Ny ejendom rejses med 176 lejeboliger centralt i Høje Taastrup

Agerhusene rejsegilde

Taget er rejst på Agerhusene i Høje Taastrup og det fejrede Balder for nyligt med et rejsegilde i selskab med alle samarbejdspartnere på projektet.

På Skjebjerg Allé i Høje Taastrup blev der for nyligt fejret rejsegilde for Balders nye ejendom Agerhusene. Ejendommen kommer til at rumme 176 moderne lejeboliger i høj kvalitet, og udlejningen af disse påbegyndes allerede i marts 2020.

Agerhusene opføres af ejendomsselskabet Balder i samarbejde med ingeniør og entreprenør MT Højgaard, og er tegnet af det prisvindende arkitekthus Danielsen Architecture. Ejendommen opføres som en karrébebyggelse fordelt mellem otte bygninger.

Ejendommens samlede beboelsesareal kommer til at udgøre 13.760 m2, og de individuelle lejligheder vil variere i form og størrelse. Af de 176 lejligheder vil der blive opført 16 forskellige typer på mellem 67 – 105 m2.

Den første halvdel, 88 boliger, forventes at være indflytningsklar allerede den 15. september 2020, og de resterende 88 boliger forventes at være indflytningsklar den 1. marts 2021. Hvis du er interesseret i boligerne i Agerhusene kan du skrive til udlejning@balder.dk.