Om jobbet

Yderligere information

Vi søger:
Receptionist/kontormedhjælper

Vi søger en smilende, og udadvendt kollega, der gerne vil varetage forskellige forefaldende kontoropgaver og herunder hjælpe vores kundeserviceafdeling med at sikre, at hverdagen på forløber professionelt og effektivt. Du får en bred kontaktflade i hele virksomheden, og du vil være i daglig kontakt med medarbejdere og samarbejdspartnere, hvorfor det er vigtigt, at du er imødekommende, serviceminded og fleksibel. 


VI TILBYDER?

Vi tilbyder dig et alsidigt job i et ungt, uformelt og positivt miljø, og en god mulighed for at få foden indenfor i en virksomhed i vækst. Du vil indgå i et team med gode kollegaer og få mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du bliver en del af en aktiv virksomhed, hvor der er stor fokus på at yde en god kundeservice.


DINE ARBEJDSOPGAVER VIL BL.A. VÆRE:

§ Bemanding af reception og telefonbetjening

§ Kundemodtagelse, mødeopdækning og afrydning

§ Sørge for at holde kontoret og køkkenområde pænt

§ Indkøb til kontoret

§ Kalenderstyring   

§ Posthåndtering

§ Kopiering, print- og scanningsopgaver.

§ Praktisk hjælp ved events og arrangementer

§ Forskellige ad hoc-opgaver

HVEM ER DU?

Som person er du serviceminded, præsentabel og udadvendt. Du trives med en uformel arbejdskultur med lyst til at hjælpe kollegaer, og yde sublim service både internt og eksternt. Du engagerer dig i opgaverne og tager selv initiativ. Din arbejdsstil er effektiv, energisk og fleksibel. Vores forventninger til dine egenskaber er, at du:

§ Du har flair for kundeservice og har erfaring med Officepakken.

§ Du er pligtopfyldende, flittig og fleksibel omkring din arbejdstid.

§ Du behersker det danske sprog helt uden problemer, såvel mundtligt som skriftligt

§ Du forstår vigtigheden af deadlines.

§ Du er god til og kan lide at kommunikere med andre mennesker.

§ Du har måske lige afsluttet et studie eller afholder et sabbatår.


LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR   

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge ekskl. frokostpause. Det forventes, at mødetiden ligger indenfor tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00 – 16.00. Hos Balder har vi en varieret og god frokostordning til kr. 400 pr. måned


INTERESSERET?

Er du interesseret, vil vi meget gerne høre fra dig. Send os dit CV og ansøgning snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, såfremt den rette kandidat er fundet. 

Hvis du har supplerende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice Teamleder Claire Cournede, på claire.cournede@balder.dk