Vi søger:
Grafiker

Til vores marketing afdeling søger vi en alsidig grafiker, som kan supplere teamet med endnu flere grafiske kompetencer og ressourcer.

Vi har forrygende travlt og masser af gode idéer, vi visuelt ønsker at føre ud i livet. Derfor leder vi efter en ny kollega, som brænder for at udarbejde og udvikle grafisk materiale til både online og offline kanaler. Marketingteamet i Balder arbejder på tværs af hele organisationen og supporterer alt fra vores Projekt afdeling, Ejendomsforvaltning samt IT -og HR afdeling med grafisk materiale, i form af alt fra illustrationer af vores ejendomme til annoncer, medieproduktion, video, billboards, flyers og merchandise og meget mere. 

Vil du med ombord i en virksomhed i vækst og udvikle dig som grafiker, så er jobbet som vores nye grafiker måske noget for dig. 
 

Om jobbet:

Der vil både være genkendelige opgaver med mindre justeringer og samtidig mulighed for at udfolde sig mere kreativt i andre perioder. Vi forestiller os derfor, at du trives med rutineopgaver, eks. at rense og rentegne plantegninger og tilpasse arkitekttegninger, så de fremstår inspirerende og letlæselige for vores boligsøgende og beboere. Samtidig er det et stort plus, hvis du har appetit på at finde på nye kreative tiltag, kan omsætte ideér til grafik materiale og er glad for at tage billeder og filme selv eller animere.

Jobbet som vores nye grafiker vil være ideelt for dig som er nyuddannet eller har et par år på bagen. Du vil danne tæt makkerpar med vores rutinerede Grafiske Designer og vil, såfremt du har behov for det, også kunne læne dig op ad interne såvel som eksterne ressourcer og sparringspartnere.

Du vil blive tilknyttet vores marketingteam, der arbejder med alt fra web, kommunikation, visuel identitet, sociale medier, events og kampagner. Og dine grafiske opgaver vil derved også være meget alsidige. Mulighederne og opgaverne er mange!
 

Vi forventer at du:

  • Er en haj til hele Adobe Creative Suite
  • Har kendskab til grafisk opsætning i Office pakken
  • Har god æstetisk sans og er samtidig teknisk stærk
  • Er selvstændig og struktureret  
  • Kan omfavne og holde stor koncentration over en længere periode
  • Trives med at afprøver nye ting i bedste ”Trial and error” stil og løber med bolden på mange forskellige typer af opgaver
  • Kender til de forskellige former for filtyper og let kunne navigere i dem, eks. DVG, TIFF, JPEG, AEP, EPS, PRPROJ, INDD m.fl.  
  • Har mod på eller ligefrem erfaring med at lave billeder og film

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver og skal derfor gerne mestre en palet af værktøjer inden for visuel formidling. Kan du også udarbejde digitale kreativer, som opsætning af digitale bannere til brug hos online medier, vil det være en fordel.

Som person er du servicemindet, omstillingsparat, fællesskabsorienteret, sprudler af gode ideer, og ønsker at indgå i et tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger hos Balder. Du er teamplayer med en positiv indstilling, som smitter af på de folk du omgås. Da vi ofte arbejder med mange forskellige opgaver på samme tid og kortere deadlines, er det vigtigt, at du kan prioritere, holde overblik og er omhyggelig med detaljer.

Du kan i forbindelse med din ansøgning fremvise en portfolie af hvad du ifm. studie eller erhvervsliv har lavet.

 

Hvem er vi?

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har 15 års erfaring og mere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København. 

Vi er indtil videre en dansk organisation på +80 kollegaer, og forventer kun at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat fuld fart over udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.
 

Vi tilbyder

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer.
Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og erfaring. Dertil en lækker frokostordning, helbredssikring, kurser og muligheden for at udvikle sig.

Stillingen er 37 timer / ugen, med flekstid mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-17.
 

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet.

Ansøgninger bliver løbende behandlet og vi indkalder løbende til samtaler.
Opstart vil være snarest muligt.

 

 

Om jobbet

Øvrige info om dette lejemål