Vi søger:
Erfaren Bogholder til Balder Danmark

Er du en dygtig bogholder med et ønske om et fleksibelt arbejdsliv? Har du et stort servicegen og lyst til at bidrage til at øge kvalitet og akkuratesse i Balders økonomirapportering? Så er det måske lige dig vi søger i Balder!

Om jobbet

Du vil blive ansat i vores økonomiafdeling, hvor du får 6 dygtige kollegaer. Her vil du få ansvaret for at sikre korrekt periodisering og forbedre kvaliteten af vores bogføring og rapportering i en koncern bestående af 40+ selskaber.

Vores økonomifunktion er supportfunktion til de øvrige afdelinger i Balder og bidrager ved at sikre et højt serviceniveau der muliggør den fortsatte udvikling af den danske ejendomsportefølje.

Du vil have din primære arbejdsplads på vores hovedkontor i centrum af København sammen med dine øvrige kollegaer i økonomiafdelingen, og du vil desuden kunne arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen. Økonomiafdelingen består i dag af to kreditormedarbejdere, to finansielle controllere, en projektcontroller, en økonomi- og lønmedarbejder samt en regnskabschef. Opkrævninger og håndtering af debitorbogholderi varetages af vores Back Office afdeling.

Dine arbejdsopgaver:

Med reference til den danske regnskabschef vil du blandt andet have ansvaret for følgende opgaver:

 • Daglig finansbogføring
 • Løbende afstemninger på tværs af selskaber
 • Ansvarlig for varme/vand-regnskaber, herunder kvartalsvise periodiseringer
 • Håndtering af intern viderefakturering
 • Generelle periodiseringer af driftsomkostninger
 • Bogføring af ejendomsskatter, rottebekæmpelse og affald
 • Selvstændigt ansvar for mindre ejerforeninger/grundejerforeninger fra dagligt bogholderi til klargøring til revision (undtagen kreditorhåndtering)
 • Løbende afstemning af forsikringssager  
 • Ansvarlig for momssandsynliggørelse og momsindberetninger
 • Deltagelse i kvartalsrapportering
 • Diverse Ad-Hoc opgaver

Dig:

Du har solid erfaring med bogholderi, har et stort overblik og føler dig godt hjemme i brug af økonomisystemer (vi bruger UBW).

Som person er du god til at planlægge, arbejde struktureret og selvstændigt samt at du kan tage eget initiativ. Du er servicemindet, en smilende personlighed og elsker at finde løsninger samt arbejde i højt tempo.

Hvem er vi?

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har eksisteret i mere end 15 år og flere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.

Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København med omkring 100 medarbejdere og mere end 4000 lejemål i kvalitetsejendomme i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

I Balder har vi en vision om at være branchens bedste ejendomsselskab og vores Balderhjerte skal kunne mærkes både hos vores kunder og blandt vores medarbejdere.

Vi tilbyder

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer. Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling!

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og erfaring. Dertil en frokostordning, pension, helbredssikring og gode muligheder for at udvikle sig. Og så får du nogle utroligt søde kollegaer.

Stillingen er 37 timer / ugen, med flekstid mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-17 samt hjemmearbejdsplads.

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet.

Ansøgninger bliver løbende behandlet og vi indkalder løbende til samtaler.

 

Om jobbet

 • Deadline
 • Location København
 • Contactperson

Øvrige info om dette lejemål