Om jobbet

Øvrige info om dette lejemål

Vi søger:
Ejendomsadministrator trainee

Drømmer du om at arbejde indenfor ejendomsadministration og forvaltning? Så er et job som ejendomsadministrator trainee i ejendomsforvaltningen hos Balder Danmark den ideelle mulighed.


I en stilling hos Balder Danmark får du ansvar, i trygge rammer

Balder Danmark A/S søger to ejendomsadministrator trainees, som skal være en del af vores ejendomsforvaltning.

Som ejendomsadministrator trainee hos Balder Danmark bliver du del af en virksomhed, som søger at re-tænke boligudlejning. Balder Danmark har et kundefokus, som er ud over det sædvanlige, hvorfor det vægtes, at du som ejendomsadministrator trainee har lyst til at yde en høj service og går langt for at finde den rette løsning.


Hvad kan vi tilbyde?

Du får rig mulighed for at tilegne dig en masse praktisk erfaring inden for ejendomsadministration og forvaltning. Du bliver tilknyttet et team med 2 erfarne og dygtige forvaltere, som vil give dig en grundig introduktion til både Balder og jobbet som ejendomsadministrator. Sammen har i ansvaret for en porteføjle af ejendomme, med alt hvad der dertil hører, herunder økonomien, det kommercielle aspekt, drift og ikke mindst etableringen af det gode forhold til dine lejere.

To dage om ugen vil du være fysisk på jeres ejendomme, hvor du ind til et fuldt forsynet kontor. De øvrige arbejdsdage vil du være at finde i Industrien Hus nær Rådhuspladsen i København C.

En af de opgaver i rollen som ejendomsadministrator i Balder Danmark, er at sikre lejernes tilfredshed og derigennem en så lav tomgang på dine ejendomme som muligt. I forvaltningsrollen vil I i fællesskab med teamet af driftspersonale, udlejning, kundeservice og viceværtholdet sørge for, at ejendommen altid vises fra sin bedste side, og at der altid tages hånd om udfordringer. Din kontaktflade i organisationen bliver bred – både internt på hovedkontoret, men ligeledes ude på ejendommen.

Du bliver en del af administrationsafdelingen, som består af består af 3 kolleger, som sidder Backoffice og 4 kolleger, som varetager ejendomsforvaltningen. Teamet og hele kontoret generelt har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet. Et miljø hvor du inviteres til at turde være innovativ og udfordre boligudlejningsfaget med nye ideer og tiltag.


Vores nye kolleger skal have ben i næsen, faglig styrke, god energi og godt humør. Er det dig?

Måske er du lige blevet færdig som finansbachelor eller finansøkonom. Måske kommer du fra en anden gren af branchen, og vil gerne søge mod administrationen. Måske kommer du fra en helt anden baggrund, men drømmer om en dagligdag, hvor ejendomme og lejere er i fokus.

Du har lyst til at lære, og dine arbejdsområder vil være:

·        Sikre fortsat høj lejertilfredshed.

·        Besvarelse af telefonopkald og mails fra kunder

·        Koordinering af opgaver og kontakt med ejendoms inspektører

·        Udføre indflytningssyn og håndtere indflytnings rapporter

·        Håndtere flytteopgørelser mv.

·        Godkende fakturaer

Det vægtes højt, at du har god energi, udvise fleksibilitet og har god teamånd. Din arbejdsstil er præget af grundighed, et øje for deadlines og ikke mindst en lyst til at sikre de bedst mulige løsninger – både økonomisk og boligmæssigt, for dels Balder Danmark– men også dine lejere.


Ansøgning

Er du den rette kandidat til stillingen som ejendomsadministrator trainee hos Balder Danmark, så tilbydes du en fastansættelse på 37 timer i ugen. Du vil blive ansat på flekstid med fremmøde på kontoret i tidsrummet 9.00-15.00, mandag til fredag.

Vi holder samtaler løbende, så søg gerne stillingen allerede i dag.


Om Balder Danmark

Balder Danmark A/S en del af det børsnoterede svenske selskab Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler lejeboliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Balders rejse startede i 2005, i Göteborg, hvor hovedsædet også ligger i dag. Siden er Balder hurtigt ekspanderet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme. Balder har de seneste år erhvervet flere hoteller og ejendomme samt opført flere nybyggede ejendomme i København. Balder har igennem de seneste år markant øget investeringerne i Storkøbenhavn og Nordsjælland, så i tillæg til den eksisterende portefølje af bolig- og erhvervsejendomme, medfører igangværende og kommende byggerier at porteføljen øges fra 2.500 til 4.000 udlejningsboliger over de næste år.