Om jobbet

Øvrige info om dette lejemål

Vi søger:
Ejendomsadministrator

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i forandring og brænder du for at yde en høj og professionel service overfor vores kunder og samarbejdspartnere? Balder Danmark søger lige nu en passioneret og erfaren Back Office Ejendomsadministrator.


Hvem er vi?

Balder Danmark A/S en del af det børsnoterede svenske selskab Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler lejeboliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Balders rejse startede i 2005, i Göteborg, hvor hovedsædet også ligger i dag. Siden er Balder hurtigt ekspanderet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme. Balder har de seneste år erhvervet flere hoteller og ejendomme samt opført flere nybyggede ejendomme i København. Balder har igennem de seneste år markant øget investeringerne i Storkøbenhavn og Nordsjælland, så i tillæg til den eksisterende portefølje af bolig- og erhvervsejendomme, medfører igangværende og kommende byggerier at porteføljen øges fra 2.500 til 4.000 udlejningsboliger over de næste år.


Jobbet

Hos Balder Danmark har vi gentænkt ejendomsadministrationen og tilpasset den til vores kunders behov. Det medfører at du, som ejendomsadministrator hos os, vil agere som ansvarlig for dine ejendomme, både økonomisk, kommercielt, driftsmæssigt og i forhold til lejerne.

I rollen som Back Office Administrator vil du sidde som en af vores i alt to back office administratorer, som ud over at være administratorer for en lille portefølje, har back office ansvaret på tværs af alle vores ejendomme. Du vil blive en del af et dygtigt team på 8 mand under forvaltningen. Din arbejdsdag vil primært være på Hovedkontoret, i vores dejlige lyse lokaler i Industriens Hus, og ganske lidt af din tid vil være ude på ejendommene.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med alle afdelinger, på tværs af Balder. Vi lægger stor vægt på personligt ejerskab og synlighed og nærvær i forhold til vores lejere.

Dine opgaver indebærer bl.a.

 • Rykkerprocedure
 • Inkassosager
 • Vand- og varmeregnskaber
 • Lejereguleringer
 • Opkrævning af husleje
 • Registrering af indbetalinger
 • Besvarelse af telefonopkald og mails fra kunder
 • Kontrol af flytteopgørelser
 • Optimering af arbejdsgange
 • Tilpasning af brevskabeloner
 • Godkende fakturaer
 • Andre forfaldende opgaver

Kvalifikationer

Du har tidligere arbejdet som ejendomsadministrator, ejendomsforvalter eller asset manager og er glad for at have det samlede overblik over din portefølje. Du er en back office type, som trives med den administrative del og har hård hud på brystet til eksempelvis at varetage opkrævningsager.

Det er et krav, at du har indgående kendskab til UNIK bolig 4, som er det program du kommer til at arbejde i. Du er derudover glad for tal, struktureret og detaljeorienteret.

Du forstår at møde vores lejere i øjenhøjde, på en serviceorientret facon, også når det gælder restancesager og lignende.

Endvidere forudsættes, at du har almindelige IT-kompetencer herunder kendskab til Microsoft Office pakken. Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

Vi vægter teamånd, service, fleksibilitet, grundighed og godt humør højt, og vi leder derfor efter en positiv person, der besidder disse egenskaber, og som kan bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen.


Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende job i et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der vil være rig mulighed for udvikling både personligt og fagligt.

Du vil indgå i et team af gode kollegaer og sparringspartnere, hvor alle hjælper hinanden.

Endvidere vil du få mulighed for at præge vores virksomheds fremtidige udvikling, idet vi lægger vægt på vores medarbejderes idéer og input.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer. Stillingen udgør 37 timer per uge.


Ansøgning

Spørgsmål om stillingen kan rettes til HR ansvarlig Helle Jensen, helle.jensen@balder.dk

Der afholdes løbende samtaler og opstart vil være hurtigst muligt.