Om jobbet

Øvrige info om dette lejemål

Vi søger:
Driftteknisk Forsikringskonsulent

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i forandring? Og har du erfaring fra ejendomsbranchen med at arbejde med forsikringssager, og ønsker du at yde høj og professionel service overfor vores kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Drifttekniske Forsikringskonsulent.


Hvem er vi?

Balder Danmark A/S en del af det børsnoterede svenske selskab Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler lejeboliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Balders rejse startede i 2005, i Göteborg, hvor hovedsædet også ligger i dag. Siden er Balder hurtigt ekspanderet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme. Balder har de seneste år erhvervet flere hoteller og ejendomme samt opført flere nybyggede ejendomme i København. Balder har igennem de seneste år markant øget investeringerne i Storkøbenhavn og Nordsjælland, så i tillæg til den eksisterende portefølje af bolig- og erhvervsejendomme, medfører igangværende og kommende byggerier at porteføljen øges fra 2.500 til 4.000 udlejningsboliger over de næste år.


Jobbet

Hos Balder Danmark har vi gentænkt Ejendomsadministrationen og tilpasset den til vores kunders behov. I tråd med det, søger vi en back office funktion som kan varetage alle Forvaltningens forsikringssager fra start til slut. Sagerne kan være af forskellig karakter, og kan også omfatte skader, som ikke direkte er omfattet af forsikringen. De primære forsikringssager vil være vandskader af forkellig karakter, samt indbrudssager, garantisager etc.

I rollen som Forsikringskonsulent sidder du back office og supporterer teamet af driftsteknikere på 10 driftsteknikere, to administrative koordinatorer og en driftschef.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med alle afdelinger, på tværs af Balder. Vi lægger stor vægt på personligt ejerskab og synlighed og nærvær i forhold til vores lejere.

Dine opgaver indebærer bl.a.

  • Kontakt til kunder (i samarbejde med administratoren).
  • Kontakt til forsikringsselskab.
  • Kontakt til håndværkere.
  • Vurdering af skade sammen med håndværkere.
  • Sikre at udbedring sker hurtigt og korrekt.
  • Sikre at skader indmeldes korrekt til forsikringsselskab (via mægler).
  • Har den løbende opfølgning på forsikringssager.
  • Samarbejde og tæt kontakt med vores Kvalitetsafdeling.
  • Sørger for at sagerne afsluttes hos forsikringsselskabet, kunder og internt i systemet. 

Kvalifikationer

For at få succes i jobbet, forudsættes det at du har en håndværksmæssig baggrund og derved også har praktisk forståelse for skadernes omfang. Derudover vil det være fordelagtigt at du har direkte erfaring fra ejendomsbranchen.

Endvidere forudsættes, at du har almindelige IT-kompetencer herunder kendskab til Microsoft Office pakken. Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk. Vi arbejder i UNIK bolig4 og Salesforce, hvilket vil være en fordel at du har kendskab eller erfaring med.

Vi vægter teamånd, service, fleksibilitet, grundighed og godt humør højt, og vi leder derfor efter en positiv person, der besidder disse egenskaber, og som kan bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen.


Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende job i et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der vil være rig mulighed for udvikling både personligt og fagligt.

Du vil indgå i et team af gode kollegaer og sparringspartnere, hvor alle hjælper hinanden.

Endvidere vil du få mulighed for at præge vores virksomheds fremtidige udvikling, idet vi lægger vægt på vores medarbejderes idéer og input. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer. Stillingen udgør 37 timer per uge.


Ansøgning

Spørgsmål om stillingen kan rettes til HR-ansvarlig Helle Jensen, helle.jensen@balder.dk

Der afholdes løbende samtaler og opstart vil være hurtigst muligt.