Vi søger:
Driftstekniker Voksenelev til Balders ejendomme i Nordsjælland

Om jobbet:

Ønsker du at komme ind i ejendomsbranchen og har du måske en håndværksmæssig baggrund som fundament, kan du som elev i Balder kombinere skole og praksis med en lærlingeplads som Driftstekniker Voksenelev.
En voksenelev er en elev, der påbegynder sin erhvervsuddannelse efter at være fyldt 25 år.

Vi stræber mod at kunne tilbyde elevpladser på flere af vores ejendomme, hvor du som uerfaren indenfor branchen kan uddanne dig og få lov til at udvikle dine kompetencer inden for ejendomsdrift i praksis.

Elevpladsen vi søger til er på vores ejendomme i Hillerød, Helsingør og Espergærde.

Du bliver tilknyttet en erfaren Driftstekniker, som du kan læne dig op af men samtidig får du lov til at blive udfordret og stå på egne ben.

Som Driftstekniker Voksenelev skal du være med til at servicere og sikre, at vores ejendomme fremstår bedst muligt og at vi fortsat har glade og tilfredse lejere. Også som elev kommer du helt tæt på vores lejere, da din arbejdsplads er ude på vores ejendommene og du servicerer vores lejere i deres hjem.

I tæt samarbejde med vores Forvaltere, Ejendomsadministratorer og Driftsteknikere udgør du og den ansvarlige Driftstekniker I dét Balder-team der tilsammen sikrer, at vores lejere altid kommer i første række og at vedligeholdelse og daglig drift prioriteres højt.

Arbejdsopgaver:

• Vedligeholdelse af bygninger, udendørsarealer samt miljø og klima
• Daglig drift, kontakt og pleje af lejerne, samt alle slags opgaver i beboernes lejemål
• Foretage tilstandsvurderinger af bygningsskader
• Rekvirering af håndværkere, når det er nødvendigt
• Reparations- og renoveringsopgaver
• Gennemføre fraflytningssyn og bistå Administrationsafdelingen ved indflytninger
• Tilsyn med tekniske installationer

Hvem er vi?

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har mere end 15 års erfaring og flere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København. 

Vi er indtil videre et team på +100 kollegaer og forventer at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat fuld fart over udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme, samt selv opført flere nye kvalitetsejendomme i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forvalter 3.500 lejemål og ser ind i stigning til over 4.000 lejemål over de kommende to år.

Vi tilbyder

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer.
Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes.

Om du er elev eller direktør skelner vi ikke imellem. Vi har en flad organisationsstruktur hvor vi alle sammen kender hinanden.

Vi tilbyder vilkår jf. industriens overenskomst som Voksenelev. Dertil samme personalegoder som øvrige ansatte.
Stillingen er fuldtid med kombination af skole og arbejde, mandag-fredag kl. 07-00-15:00.

Opstart vil være til august eller september 2022 og et skoleforløb kører over en 2,5 års periode.

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet.

Ansøgninger bliver løbende behandlet og vi indkalder løbende til samtaler.
Opstart vil være snarest muligt.

 

 

Om jobbet

Øvrige info om dette lejemål