Vi søger:
Driftsleder - med engagement og motivation for ledelse og ejendomme

Om jobbet:

Vi vækster - både i vores ejendomsportefølje men også vores organisation har vokseværk. Særligt vores Driftsteam vokser i takt med, at vi hos Balder selv ejendomsudvikler samt drifter og forvalter.

Stillingen som Driftsleder er en nyoprettet stilling, som en positiv konsekvens af at teamet af  Driftsteknikere nu tæller 16 dygtige og dedikerede medarbejdere.
Denne stilling som Driftsleder vil være med ledelse af et team på ca. 8-10 Driftsteknikere og som leder vil du være dén som har det overordnede ansvar for driften af vores ejendomme i samarbejde med Driftschefen.

Med din motiverende og engagerede ledelsesstil er du med til at sikre høj kundetilfredshed blandt vores lejere, sikre at vores ejendomme fremstår velholdte samt sikre højt informations -og service niveau, herunder håndtere anmeldelser og feedback på kundetilfredshedsanalyser.

Din arbejdsplads - og forhold vil være fleksible, hvor du den ene dag arbejder ude på ét af vores  ejendomskontorer for at være tæt og nærværende med dine medarbejdere og den næste dag arbejder fra vores hovedkontor i Industriens Hus.

Arbejdsopgaver:

 • Dine ledelsesopgaver bliver overordnet den daglige ledelse af teamets medarbejdere, MUS -og lønsamtaler samt månedlige 1:1 samtaler. Dertil afholdelse af afdelingsmøder.
 • I samarbejde med driftskoordinatoren koordinering af den daglige drift, herunder håndtering af sygdom og ferie blandt dine medarbejdere.
 • Tilsyn, stikprøver og opfølgning på udførelse af daglig drift, jf.  arbejdsplaner, herunder opfølgning på leverandørers leverancer.
 • Opfølgning på evt. ubehandlet eller udskydelse af sager.
 • Assistere driftsteknikere i indhentning af tilbud og deltager i udbudsprocesser.
 • Ansvarlig for ejendomskontoret i Ørestad.
 • Opbygning og optimering af lagerstyring på ejendomme.
 • Opfølgning på konstaterede fejl/uhensigtsmæssige løsning i forbindelse med idriftsætning af nybyggeri.
 • Godkendelse af fakturaer.

Dig:

For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du er god med mennesker og har flere års ledelseserfaring i bagagen.
Du kan motivere og sikre at dine medarbejdere altid ved hvad der forventes af dem.
Du har håndværksmæssig og teknisk viden og kan dels supportere og sparre med dine medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere omkring håndværksmæssige sager.

Du har økonomisk og juridisk indsigt og har du direkte erfaring med ejendomsdrift er det et plus, men ikke et krav. 

Alle vores ejendomme er placeret i en radius af ca. 45 km. fra vores hoveddomicil i Industriens Hus, hvor mange af dine medarbejdere har deres daglige gang. 
Du skal derfor være fleksible og trives med at have en arbejdsdag i bevægelse og hvor du ikke nødvendig vis møder ind samme sted to dage i træk.
 

Hvem er vi?

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab, Fastighets AB Balder, der har 15 års erfaring og mere end 1.300 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København. 

Vi er indtil videre et team på +80 kollegaer, og forventer kun at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat fuld fart over udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi tilbyder

Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer.
Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og erfaring. Dertil en lækker frokostordning, helbredssikring, kurser og muligheden for at udvikle sig.

Stillingen er 37 timer / ugen, med flekstid mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-17 samt en hjemmearbejdsplads.

 

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet.

Ansøgninger bliver løbende behandlet og vi indkalder løbende til samtaler.
 

 

 

Om jobbet

 • Deadline
 • Location København
 • Contactperson Søren Bach
 • Email soren.bach@balder.dk

Øvrige info om dette lejemål