Vi søger:
Bæredygtighedsansvarlig

Om jobbet:

Balder Danmark er en langsigtet ejendomsejer, der stræber efter at tage socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvar i alt hvad vi gør. Som Bæredygtighedsansvarlig i Balder, bliver du en vigtig aktør i at vise vejen i en ambitiøs virksomhed, og i at gå forrest, i implementering bæredygtighed i hele virksomhedens livscyklus.

I rollen som bæredygtighedsansvarlig, får du mulighed for at påvirke, bidrage og gøre en forskel i problemstillinger relateret til bæredygtighed i en iværksætterdrevet virksomhed med hurtige beslutningsprocesser, langsigtet perspektiv, engagement og ansvarlighed.

Den bæredygtighedsansvarlige vil arbejde med bæredygtighedsspørgsmål, der præger hele den danske organisation, fra projekter til drift, samt i brobygning til vores Svenske kolleger.

Du vil referere til Balder Danmarks COO, og indgå i afdelingen ”Forretningsudvikling”, sammen med 3 øvrige kolleger.  

Hvem er du?

Du har en baggrund inden for bæredygtighedsarbejde og har i flere år arbejdet både operationelt og strategisk med disse problemstillinger. Du er rigtig god til at kommunikere på alle niveauer af organisationen, samtidig med at du godt tør stille krav. Du har en strategisk tilgang, og evnen til at omsætte dette til operationelle handlinger.

Som person er du selvstændig og sikker på dig selv. Du har et holistisk perspektiv, men taber ikke de vigtige detaljer af syne, og du kan procesoptimering til fingerspidserne.

Du kommer gerne fra ejendomsbranchen eller lignende brancher, og kan med din forretningsforståelse omsætte bæredygtighedstermer -og projekter til medarbejdernes hverdag. Med din diplomatisk sans og anerkendende og motiverende tilgang til andre mennesker, er du løsningsorienteret og god til at samarbejde med forskellige personlighedstyper. Du kan proaktivt og med god erfaring, igangsætte og lede bæredygtighedsarbejdet i hele virksomheden. Det kan du på baggrund af at:

 • Du har relevant akademisk baggrund
 • Du har mindst 3 års relevant erhvervserfaring
 • Du har forståelse for krav til bæredygtighedsrapportering
 • Du har forståelse for strategiske potentialer og risici, samt hvordan man skaber forretningsmæssig værdi med bæredygtighed.
 • Du har både en interesse for det driftsmæssige perspektiv af bæredygtighed, ligesom nybyggeri tiltaler dig.  
 • Du har erfaring med og trives med at arbejde både hands-on og strategisk
 • Du tager ejerskab for processerne og har gennemslagskraft
 • Du er struktureret, og du sætter en ære i at følge opgaverne helt til dørs

Arbejdsopgaver:

Du vil få en vigtig rolle i at drive, udvikle og formidle transformationen internt og eksternt i samarbejde med Forretningsudviklingsholdet og med hjælp og engagement fra hele organisationen.

Dine arbejdsopgaver bliver overordnet;

 • Udvikle, lede, planlægge og følge op på virksomhedens bæredygtighedsarbejde
 • Undersøge og bidrage til at definere mål for bæredygtighedsstrategien
 • Sikre at strategien eksekveres i hele virksomhedens livscyklus og samtidig går hånd i hånd med kerneforretningen.
 • Videreudvikle bæredygtighedsstrategien i takt med at vidensniveauet stiger
 • Motivere, engagere og løfte vidensniveauet blandt dine kolleger i virksomheden.
 • Bidrage til ansvarlig bæredygtighedsrapportering
 • Udvikle politikker og handlingsplaner med hensyn til bæredygtighed
 • Være med til at stille krav til leverandører med hensyn til bæredygtighed
 • Følge og analysere lovgivning, rammer, retningslinjer og direktiver på bæredygtigheds-området og være med til at tilpasse Balders arbejde til at imødekomme disse
 • Support til drift ved gennemgang af målformulering, og ansvarlig for målarbejde mod fastsatte miljømål.
 • Producere nyttige og forretningsbaserede analyser og konsekvensanalyser ud fra et bæredygtighedsperspektiv

Hvem er vi?

Balder Danmark A/S en del af det børsnoterede svenske selskab Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler lejeboliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Balders rejse startede i 2005, i Göteborg, hvor hovedsædet også ligger i dag. Siden er Balder hurtigt ekspanderet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.800 ejendomme. Balder Danmark ejer flere hoteller og ejendomme, ligesom vi udvikler til egen portefølje. Vi har igennem de seneste år markant øget investeringerne i Storkøbenhavn og Nordsjælland, så i tillæg til den eksisterende portefølje af bolig- og erhvervsejendomme, medfører igangværende og kommende byggerier at porteføljen øges fra 3.000 til 6.000 udlejningsboliger over de næste år.

Vi er et team på +100 engagerede kollegaer, og forventer at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig fuld fart over udviklingen af Balder Danmark, hvor kundeoplevelsen, ESG, Digitalisering og bedre boliger, er vores fokuspunkter.

Vi tilbyder

Du tilbydes et attraktivt og udfordrende job med stor mulighed for at påvirke tingene i en organisation med en professionel indstilling og et højt fagligt niveau. Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt. Balder er desuden drevet af en entreprenør-ånd, som er med til at præge de valg vi træffer.

Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes.

Vi ønsker at give mulighed for faglig og personlig udvikling. Virksomheden værdsætter en uformel omgangstone og har jævnligt sociale arrangementer, som er med til at skabe en god stemning på kontoret. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og erfaring. Dertil en lækker frokostordning, helbredssikring, kurser og muligheden for at udvikle sig.

Stillingen er 37 timer / ugen, med flekstid mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-17.

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via rekrutteringssystemet.

Ansøgninger bliver løbende behandlet og vi indkalder løbende til samtaler.
Opstart vil være årsskiftet 2022/23

Om jobbet

Øvrige info om dette lejemål