Om oss Fastighets AB Balder

Du er her

Alsidig grafisk designer (studerende/deltid)

København

Vi har forrygende travlt og masser af idéer, vi visuelt ønsker at formidle, og til dette har vi brug for grafisk assistance! Til en start forestiller vi os at du er en engageret grafisk designer under uddannelse som brænder for at udarbejde og udvikle grafisk materiale til både online og offline kanaler.

Hvem er vi? 

Balder Danmark er et ejendomsselskab, under det svenske moderselskab Fastighets AB Balder, som har opbygget sin danske organisation i København siden 2017. Vi favner hele værdikæden fra opførsel af egne ejendomme til udlejning og drift. Vores kultur er præget at vilje, hjælpsomhed og gå-på-mod.

Vi arbejder meget dynamisk og er i konstant udvikling, hvilket du også vil være, hvis du bliver en del af os.

Vi er indtil videre et team på 30 kollegaer i København, og forventer kun at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat fuld fart over udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vores kontor er beliggende i Industriens Hus, i flotte nye kontorlokaler, med lækker kantineordning og naboer som Tivoli og Rådhuspladsen.

Om jobbet

Du bliver en del af en mindre arbejdsgruppe på ca. 4 personer, som arbejder på tværs af organisationen, hvoraf du vil blive en garant for at sikre sammenhæng i Balders visuelle udtryk og høje kvalitet.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være opsætning af grafisk materiale til balder.dk, SoMe, Intranettet, outdoor materiale samt forskellige former for trykt markedsføringsmateriale. Mulighederne og opgaverne er mange!

Eksempler på opgaver

 • Opsætning af flyers, kataloger, brochurer mv.
 • Materiale til messer og events dvs. udarbejde roll-ups, bannere, postkort mv.
 • Justering af plantegninger (måske på sigt sætte disse op fra bunden)
 • Design af byggeskilte
 • Layout af nyhedsbreve
 • Tage portrætter til balder.dk af medarbejdere
 • Lave mindre film ved events til SoMe/hjemmesider
 • Layout af velkomstmapper og vedligeholdelsesvejledninger til nye beboere

Profil

Du er åben, nysgerrig, kreativ og innovativ, og du bruger din gode forståelse for æstetik i dine arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du forstår at gøre materialet inspirerende, vedkommende og i tråd med Balders visuelle udtryk og have målgruppen for øje.

Kvalifikationer

 • Habil bruger af Adobes programpakke (InDesign, Illustrator og Photoshop).
 • Interesse for både onlinemarkedsføring og trykte opgaver
 • Ansvarsbevidst, struktureret og kan arbejde selvstændig samt samarbejde om opgaver

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at klippe korte videosekvenser (Premiere Pro og After Effects).

Vi ser gerne at du kan arbejde ca. to dage om ugen svarende til ca. 15 timer, med mulighed for mere i spidsperioder, men vi er naturligvis også fleksible i forhold til planlægning af skoletid og eksamener.

Ansøgning

Send venligst CV, motiveret ansøgning samt eksempler på tidligere opgaver via linket.

Vi læser løbende indkomne ansøgninger og inviterer ligeledes relevante kandidater til samtale løbende. Så send allerede din ansøgning i dag! Vi fjerner opslaget når den rette kandidat er fundet.

Lidt mere om os

Balder Danmark er en del af det børsnoterede svenske selskab Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Tyskland. Vi er ekspanderet hurtigt siden opstarten i 2005 - fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme. Vores hovedsæde er beliggende i Göteborg. Læs mere på Balder.dk

Kontaktperson
Camilla Tang