About the job

Additional information

We are looking for:
Driftstekniker

Til Balder Danmarks driftsafdeling søges medarbejdere som skal medvirke til at drifte vores ejendomsportefølje. Vi søger medarbejdere med flair for det håndværksmæssige og detaljen. Du kan tænke langsigtet i forhold til at drifte en ejendom. Har du lyst til at blive en del af en hastigt ekspanderende virksomhed med fokus på innovative løsninger og gode karrieremuligheder på sigt? Brænder du for at yde en professionel service overfor vores kunder og samarbejdspartnere? Så er det dig, vi søger!

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund, som tømrer, elektriker, murer eller en lignende. Gerne flere års erfaring og er generelt teknisk velfunderet. Du må gerne have en baggrund inden for ejendomsbranchen, men det er ikke et specielt krav. Du skal være praktisk anlagt og god til at strukturere og prioritere din arbejdsdag, så du hele tiden bevarer overblikket men stadig har sans for detaljen.

Arbejdet består primært i:

 • Vedligeholdelse af bygninger, udendørsarealer samt miljø og klima
 • Daglig drift, kontakt til og pleje af lejerne, samt alle slags opgaver i beboernes lejemål
 • Foretage tilstandsvurderinger af bygningsskader
 • Rekvirering af håndværkere, når det er nødvendigt
 • Reparations- og renoveringsopgaver
 • Gennemføre fraflytningssyn
 • Tilsyn med tekniske installationer

Herudover forventer vi at du:

 • Er løsningsorienteret og serviceminded (kan optræde som vært overfor vores lejere)
 • Kan arbejde selvstændigt og målrettet, og er en teamplayer
 • Er struktureret, kan bevare overblikket og vant til at holde mange bolde i luften
 • Er god til at kommunikere på skrift og i tale, på dansk og gerne kendskab til engelsk
 • Er indehaver af kørekort
 • Har ren straffeattest

Hvem er vi?

Balder Danmark A/S en del af det børsnoterede svenske selskab Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler lejeboliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Balders rejse startede i 2005 i Göteborg, hvor hovedsædet også ligger i dag. Siden er Balder hurtigt ekspanderet fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 500 ejendomme. Balder har de seneste år erhvervet flere hoteller og ejendomme samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt job i et ungt, hyggeligt og uformelt miljø, hvor der vil være rig mulighed for udvikling både personligt og fagligt. Har man ambitioner, vil det også blive belønnet, da avanceringsmulighederne er gode. Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt.

Balder er desuden drevet af en entreprenørånd, som er med til at præge de valg, vi træffer. Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, højt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på, at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes. Du vil indgå i et team af gode kolleger og sparringspartnere, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Stillingen udgør 37 timer per uge, tiltrædelse er snarest.

Ansøgning

Spørgsmål om stillingen kan rettes til driftschef Søren Bach på soren.bach@balder.dk.

Vi vil løbende indkalde til samtale og forbeholder os retten til at fjerne opslaget, så snart den rette kandidat er fundet.