Sådan håndterer Balder COVID-19

 

Hos Balder følger vi myndighedernes anbefalinger, og vi justerer vores rutiner løbende, så de hele tiden lever op til anbefalingerne.

For at reducere smittespredningen har vi kortlagt nogle retningslinjer for besøg hos kunder/lejere eller besøg på Balders kontorer. Vi har ligeledes retningslinjer for fremvisninger.

Retningslinjer for besøg hos kunder/lejere eller besøg på Balders kontorer
Før vi kan besøge dig, som vores kunde/lejer, eller før du kan besøge os på Balders kontorer, bør du tage stilling til følgende:

  • Udviser du symptomer som tør hoste, feber eller åndedrætsbesvær?
  • Har du mødt nogen med ovennævnte symptomer i de sidste 2 uger?

Hvis svaret er ja på et af disse spørgsmål, bør besøget først finde sted, når du er helt symptomfri og/eller har været i karantæne efter hjemkomsten i mindst 14 dage. Hvis sagen haster, og der er risiko for personskade eller akut ejendomsskade, kan der gøres undtagelser. Som lejer kan du altid stille dine presserende spørgsmål til vores kundeservice på 88 13 61 51.

Ved besøg hos kunden/lejeren eller på Balders kontorer tager vi følgende forholdsregler:

  • Vi undgår håndtryk og fysisk berøring.
  • Balder-personale, der har symptomer, skal arbejde hjemmefra og må ikke mødes med lejere, samarbejdspartnere eller kollegaer.
  • Vi opfordrer alle, såfremt man ikke allerede er det, til at blive vaccineret og at man skal kunne fremvise gyldigt Corona-pas som medarbejder, gæst og leverandør.

Retningslinjer vedr. fremvisninger
Fremvisninger gennemføres i det omfang, situationen og myndighedernes udmeldinger tillader det. Før en fremvisning bør du tage stilling til følgende:

  • Udviser du symptomer som tør hoste, feber eller åndedrætsbesvær?
  • Har du mødt nogen med ovennævnte symptomer i de sidste 2 uger?

Hvis svaret er ja på et af disse spørgsmål, udsætter vi fremvisningen til, du er fuldstændig symptomfri og/eller har været i karantæne efter hjemkomsten i mindst 14 dage.

For fremvisning af lejlighederne i vores kommende projekter bedes du kontakte mægleren, der er ansvarlig for projektet, og booke en ny fremvisning. Du finder kontaktoplysninger på hver projektside.

Vi tager følgende forholdsregler for vores fremvisninger:

  • Vi undgår håndtryk og fysiske berøringer.
  • Vi medbringer og bruger håndsprit rutinemæssigt. Masker og handsker medbringes og tages i brug ved behov.