Sådan håndterer Balder COVID-19

 

Danmark skal lige så stille åbnes trin for trin, efter at landet stort set blev lukket ned d. 11. marts på grund af coronavirus. En sådan gradvis åbning stiller store krav til os – både i privatlivet men også på arbejdspladsen. Hos Balder følger vi myndighedernes anbefalinger, og vi justerer vores rutiner løbende, så de hele tiden lever op til anbefalingerne.

For at reducere smittespredningen har vi kortlagt nogle retningslinjer for besøg hos kunder/lejere eller besøg på Balders kontorer. Vi har ligeledes retningslinjer for fremvisninger.

Retningslinjer for besøg hos kunder/lejere eller besøg på Balders kontorer
Før vi kan besøge dig, som vores kunde/lejer, eller før du kan besøge os på Balders kontorer (herunder også ejendomskontorer), skal du svare på følgende spørgsmål:

 • Udviser du symptomer som tør hoste, feber eller åndedrætsbesvær?
 • Har du mødt nogen med ovennævnte symptomer i de sidste 2 uger?
 • Har du været udenlands inden for den sidste måned?

Hvis svaret er ja på et af disse spørgsmål, bør besøget først finde sted, når du er helt symptomfri og/eller har været i karantæne efter hjemkomsten i mindst 14 dage. Hvis sagen haster, og der er risiko for personskade eller ejendomsskade, kan der gøres undtagelser. Som lejer kan du altid stille dine presserende spørgsmål til vores kundeservice på 88 13 61 51

Ved besøg hos kunden/lejeren eller på Balders kontorer tager vi følgende forholdsregler:

 • Vi undgår håndtryk og fysisk berøring.
 • Balder-personale, der har oplevet symptomer, skal arbejde hjemmefra og må ikke mødes med lejere, partnere eller kollegaer.

Retningslinjer vedr. fremvisninger
Fremvisninger gennemføres i det omfang, situationen og myndighedernes udmeldinger tillader det. Vi tilbyder fremvisninger for maks. 2 personer ad gangen samt fremvisninger over FaceTime. Forud for en fysisk fremvisning, skal du besvare følgende spørgsmål:

 • Udviser du symptomer som tør hoste, feber eller åndedrætsbesvær?
 • Har du mødt nogen med ovennævnte symptomer i de sidste 2 uger?
 • Har du været udenlands inden for den sidste måned?

Hvis svaret er ja på et af disse spørgsmål, udsætter vi fremvisningen til, du er fuldstændig symptomfri og/eller har været i karantæne efter hjemkomsten i mindst 14 dage.

For fremvisning af lejlighederne i vores kommende projekter bedes du kontakte mægleren, der er ansvarlig for projektet, og booke en ny fremvisning. Du finder kontaktoplysninger på hver projektside.

Vi tager følgende forholdsregler for vores fremvisninger:

 • Vi undgår håndtryk og fysiske berøringer.
 • Antallet af personer, der kan se en lejlighed på samme tid, er begrænset til 2 personer.
 • Balder-personale eller mæglere, der har oplevet symptomer eller har befundet sig udenlands, må ikke deltage i fremvisninger.