Find din lejebolig hos os

 

Velkommen til Balder. Her på siden kan du læse mere vores gode beboerfordele og attraktive ejendomme. 

I Balder gør vi os umage for at opføre holdbare ejendomme og har lige nu ca. 2.846 lejeboliger i Danmark. 10 af ejendommene ligger i København i bydelene Østerbro, Havneholmen, Amager Strandpark og i Ørestad Syd. I Ørestad finder du hele 7 flotte ejendomme. Læs mere om Ørestad som område her.

Vi har også nye lejeboliger i Hillerød, Hedehusene og Høje Taastrup og er i fuld gang med at opføre lejeboliger i Valby, Helsingør og Solrød. I oversigten herunder kan du finde alle eksisterende ejendomme og klikke dig frem til inspirerende ejendomssider. 

Fælledkanten tagterrasse

Ørestad

Fælledkanten

Bo i første række ud til Kalvebod Fælled. Fælledkanten er opført i 2019 og indeholder lejligheder på 2-5 værelser samt en kæmpe tagterrasse med tre væksthuse, heriblandt et urbant gartneri.

Læs mere om Fælledkanten
Elsehus, ejendom i Ørestad ud til Kalvebod Fælled

Ørestad

Elsehus

Elsehus er opført i 2017 og består af både lejligheder og rækkehuse på 2-5 værelser. Her bor du i første række til Kalvebod Fælled og får adgang til store, fælles tagterrasser.

Læs mere om Elsehus
Bastionen lejeboliger oppefra

Ørestad

Bastionen

I Bastionen finder du 233 lejligheder bygget i 2020. Den store grønne gårdhave med orangeri og flere legeområder danner omdrejningspunkt om det flotte byggeri.

Læs mere om Bastionen
Lavetten i Ørestad er en arkitektonisk ejendom

Ørestad

Lavetten

Her finder du 241 nybyggede lejeboliger i en unik arkitekttegnet ejendom fra 2019. I midten af Lavetten er et stort åbent med både private rolige zoner samt masser af plads til leg og aktivitet.

Læs mere om Lavetten
Ejendom med lejeboliger i Ørestad, Fælledudsigten

Ørestad

Fælledudsigten

Fælledudsigten er opført i 2017 og byder på lejligheder på 2-4 værelser med overdækkede altaner, der skærmer mod vind og vejr, så altansæsonen kan forlænges.

Læs mere om Fælledudsigten
Ejendom med lejeboliger i Ørestad syd, Hesteskoen

Ørestad

Hesteskoen

Hesteskoen, der er opført i 2015, har fået sit navn efter de tre karréer, som er placeret i en hestesko, der åbner op mod Kalvebod Fælled og sørger for, at alle lejligheder har udsigt mod det grønne.

Læs mere om Hesteskoen
Ejendom med lejeboliger i Ørestad syd, Stævnen

Ørestad

Stævnen

Stævnen er opført i 2016 og ligger med frit udsyn til det fredede område ved Kalvebod Fælled og Himmelhøj naturlegeplads. Fra de 2-5 værelses lejeboliger med store altaner kan udsigten nydes.

Læs mere om Stævnen
Øresund Park, boligejendom ved Amager Strand

Amager Strand

Øresund Park

Her finder du energieffektive lejligheder på 2-6 værelser, og får kun 5 minutters gang fra Amager Strand. Ejendommen er opført i 2018 og består af fem bygninger med grønne, åbne gårdrum.

Læs mere om Øresund Park
Ejendom med lejeboliger på Havneholmen, Skibbroen

Havneholmen

Skibbroen

Er opført i 2016 med ideel beliggenhed og attraktivt udsyn til havnemiljøets hyggelige atmosfære. Lejeboligerne er på 1-5 værelser og har rummelige altaner, der giver maksimal udnyttelse af udsigten

Læs mere om Skibbroen
Ejendom med lejeboliger på Østerbro, Østerfælled Torv

Østerbro

Østerfælled Torv

Østerfælled er opført i 1994, men løbende renoveret. Bygningerne omkranser fire, hyggelige gårdanlæg med både legeplads og fællesgrill. Et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade.

Læs mere om Østerfælled
Lerholmen orangeri 1

Hedehusene

Lerholmen

De 2-4 værelses lejeboliger i Lerholmen er bygget i 2020 med fokus på den nemme hverdag og miljørigtige løsninger. Her finder du et dejligt gårdmiljø med fælles væksthus og plads til leg og afslapning

Læs mere om lerholmen
Agerhusene

Høje Taastrup

Agerhusene

I Agerhusene finder du lejeboliger på 2-4 værelser opført i 2020. Ejendommen består af otte klyngehuse med to grønne gårdrum. Her får du funktionel hverdags-luksus.

Læs mere om agerhusene
carlsbakken tageterrasse 1

Hillerød

Carlsbakken

Carlsbakken er opført i 2020 i et visionært område i hjertet af Hillerød. Ejendommen har smukke afrundende hjørner og gennemtænkte planløsninger i de 127 lejeboliger.

Læs mere om Carlsbakken
1 / 13

Balders beboerfordele

Hos Balder får du et hjem med god plads til hele familien. Vores lejeboliger er bygget med gennemtænkte, arkitektoniske detaljer og bæredygtige løsninger. Ejendommene har alle gode fællesfaciliteter og ligger i fremsynede og attraktive nabolag. Her kan du og familien føle jer trygge, finde nye fællesskaber med naboerne og få alt, I behøver, lige rundt om hjørnet.

Vi er et alsidigt ejendomsselskab, da vi ejer hele værdikæden lige fra opførsel af nye ejendomme samt udlejning og efterfølgende forvaltning af disse. Når du lejer en bolig hos os, kan du derfor være sikker på en vis kvalitet. Vi bygger ejendomme, vi selv skal forvalte efterfølgende. Det forpligter. Vi gør os umage for at sikre kvaliteten og sætter barren højt for at skabe attraktive og trygge boligmiljøer.

Husværter

Vi har fast personale på alle ejendomme

Alle ejendomme har tilknyttet fast personale for at sikre en nærværende og effektiv administration. Vi sørger for, at du aldrig er overladt til at løse et uforudset problem på egen hånd.

FIND KONTAKTINFORMATION

Husdyr er velkomne

Vi ved godt, at de firbenede kan være en utrolig vigtig del af familien. Derfor er det også muligt at søge om husdyrtilladelse på alle vores ejendomme.

Kæledyr i balders lejeboliger
Flyttekasse til balders lejeboliger

Ubegrænset lejeperiode

Du kan som udgangspunkt bo lige så længe, du ønsker, hos os. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle ud og finde en ny bolig igen om bare et eller to år.

Bæredygtige og energivenlige initiativer

Vi bestræber os på at bygge bæredygtige ejendomme. Som eksempel kan nævnes bæredygtig regnvandshåndtering, kildesortering, lavenergiruder samt hvidevarer i min. energiklasse A+ på flere nybyggerier.

Bæredygtighed i balders lejeboliger
Lerholmen indenfor i stuen

Ansøg om en lejebolig

Når du har været til fremvisning med en af vores venlige udlejere, kan du efter aftale ansøge om en lejebolig direkte her på siden.

Ansøg her

Find dit nye hjem

Vi har lige nu 102 hjem som du kan vælge imellem

2846 Lejemål i Danmark
102 Ledige lejemål
7 Nye ejendomme på vej
Fyrkanten stue

Artikler og presse

Følg med i vores nyheder

Er du nysgerrig efter at se, hvad vi skriver om i medierne, kan du læse vores gode artikler på siden Nyheder og presse. God fornøjelse.

Se mere her