Balders starter snart udlejning af endnu en ejendom, Lavetten

Lavetten prøvebolig soveværelse

Søndag d. 3. februar 2019 fra kl. 13:00 - 14.00 afholder Balder sammen med Home projektudlejning første åbne hus på den kommende ejendom, Lavetten.

Download pressefoto

Søndag d. 3. februar 2019 fra kl. 13:00 - 14.00 afholder Balder sammen med Home projektudlejning første åbne hus på den kommende ejendom, Lavetten.

Endnu et Balder-byggeri i Ørestad er klar til udlejning. Lavetten er placeret umiddelbart nord for 8-tallet og ud til Asger Jorns Allé og Richard Mortensens Vej. Lavetten kommer til at bestå af 241 lejeboliger på mellem 1-5 værelser. Priserne starter på 8.500,-/mnd.

Lavetten er skabt i samarbejde med den prisvindende tegnestue, Danielsen Architecture, der ved at sænke etagehøjden i det sydvestlige hjørne har optimeret lysindfald og udsigt for alle beboere. Og den skrå tagflade skaber en spændende, visuel overgang fra Fælleden til karreen, hvor naturen flyder sammen med taget og de grønne opholds- og legeområder.

Den store fælles gård udgør hjertet i Lavetten, hvor der er indrettet med opholdszoner, legearealer og beplantning, som er i overensstemmelse med ejendommens placering tæt på Kalvebod Fælled. Ejendommen er desuden en såkaldt lavenergibygning, der efterlever alle krav til isolering, ventilation og tæthed i henhold til energimærkningens A2020.

Prøveboligen kan findes på Richard Mortensens Vej 55, 1. tv., København S.

 


 

Yderligere info:

Balder er én af de største ejendomsejere i Ørestad med flere ejendomme, der er opført eller er ved at blive det. De opførte ejensomme er Fælledudsigten II, dele af Hesteskoen, dele af Stævnen samt Elsehus. Ejendomme under opførsel er Fælledkanten, Lavetten og Bastionen.

For mere info, kontakt presse@balder.dk