Balder opruster med ny ejendomschef

Pressefoto af Christina Holberg Fenger, Ejendomschef i Balder

Balder Danmark har ansat Christina Holberg Fenger, som pr. 1. oktober er tiltrådt i en nyoprettet stilling som ejendomschef.

Download pressefoto

Balder Danmark har ansat Christina Holberg Fenger, som pr. 1. oktober er tiltrådt i en nyoprettet stilling som ejendomschef. Christina er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har været en del af ejendoms-branchen siden 2000. Senest kommer hun fra Thylander Gruppen, hvor hun har stået i spidsen for deres Københavnske Asset Management-afdeling.

”Balders mål er at udvikle, levere og drive lejeboliger af høj kvalitet, hvor ambitionen er, at blive den førende udbyder af udlejningsboliger i Danmark. Det kræver selvfølgelig et stærkt team, og vi har derfor haft en yderst grundig proces med at rekruttere en ny ejendomschef” udtaler Balders danske direktør Magnus Andersson. ”Vi er meget glade for, at have fået Christina med om bord. Hun kommer med et højt kompetence- og energiniveau, som vi tror på bliver afgørende for at videreudvikle og styrke Balders indsats de kommende år.”

”Ambitionerne om at være den førende udbyder af udlejningsboliger på det danske marked tiltaler mig” siger Christina selv og forsætter ”jeg glæder mig til at være medvirkende til at vi får skabt de rammer, strukturer og forretningsgange, som skal sikre at vi robust kan skalere yderligere, samtidig med at det høje kvalitetsniveau opretholdes og udvikles. Jeg har haft mulighed for at følge Balders entre på det danske marked fra sidelinjen, og kombinationen af investeringsbredde, hastighed og grundighed har imponeret mig. Min ambition er, at vi bliver det bedst drevne ejendomsselskab i Danmark. En af hovedvejene til at nå derhen, er at vi får det mest motiverede og kompetente team, med høj trivsel, og det er min fornemste opgave som leder af ejendomsforvaltningen at sikre rammerne for dette.” siger Christina.

Balder Danmarks ledelsesgruppen nu fuldendt, og består af adm. direktør Magnus Andersson, økonomichef René Lindegaard Olsen, projektchef Jacob Hovmøller og ejendomschef Christina Holberg Fenger.  

”Med Christinas indtræden i ledergruppen kan hele organisationen nu fokusere på hver sit kerneområde, hvilket betyder, at vi er rustet til at drifte og udvikle på højeste niveau, samt skalere yderligere” tilføjer Magnus.   


Baggrundsinformation:

Balder Danmark A/S er datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Balder er ekspanderet meget hurtigt siden sin opstart i 2005 - fra en ejendomsportefølje på ca. 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme. Balder har de seneste år erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København og resten af Skandinavien.