Balder krydser Nordsøen for første gang og køber ejendom i London

London Fenchurch Place

Fastighets AB Balder (publ) har erhvervet 8 Fenchurch Place i London.

Download pressefoto

Fastighets AB Balder (publ) har erhvervet 8 Fenchurch Place i London. Ejendommen har et udlejesområde på godt 9.000 kvm og lejes hovedsageligt af forsikringsselskaber og konsulentfirmaer med en resterende gennemsnitlig løbetid på 9 år. Investeringen beløber sig til 75 mio. £ og har husleje på 4,4 mio. £.

Dette er Balders første erhvervelse i London. Erhvervelsen er et naturligt skridt for Balder i diversificeringen af ejendomsporteføljen, som de har gennemført i de seneste år.

Mens mange afventer, hvordan Brexit vil påvirke forretningsmulighederne i Storbritannien, har Balder netop købt deres første ejendom her. CEO, Erik Selin, er dog ikke nervøs: "Vi må se, hvad der sker. Selv om det kan være lidt turbulent på kort sigt med Brexit, vil England fortsat spille en vigtig rolle i Europa over tid." Han uddyber yderligere: "Grunden til at vi træder ind på det engelske marked netop nu, er fordi vi mente, at ejendomme som sådan passer utrolig godt til os. Når man går ind på et nyt marked, er det rart at starte med noget simpelt, og her får vi en ejendom med en række forskellige lejere, der ikke er så små, at det bliver meningsløst, men heller ikke så store, at det bliver alt for skræmmende. Det føles godt"

 


 

Dette er oplysninger, som Fastighets AB Balder er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EU's markedsmisbrugsforordning og værdipapirmarkedsloven. Oplysningerne blev indsendt til offentliggørelse via agenturet af den kontaktperson, der er angivet nedenfor, kl. 13.00 den 11. januar 2019.

For yderligere information kontakt venligst:
Administrerende direktør Erik Selin, tlf. +46 706 074 790 eller
Finansdirektør Marcus Hansson, tlf. +46 768 369 848

Fastighets AB Balder er et børsnoteret ejendomsfirma, der imødekommer behovene hos forskellige kundegrupper for blandt andet erhverslokaler og boliger. Balder's ejendomsportefølje havde en værdi på 114,5 mia. SEK. (92,9) pr. 30. september 2018. Balder-aktien er noteret på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Fastighets AB Balder (publ)
Postboks 53 121, 400 15 Göteborg
Tlf .: +46 31 10 95 70
Corporate Identity No. 556525-6905, Registreret kontor Göteborg
balder.se