Balder klar med rammer for grønne obligationer

Green Bond

Fastighets AB Balder har lanceret rammer for grønne obligationer med det formål at finansiere projekter der bidrager til at reducere miljøbelastningen.

Rammerne giver Balder mulighed for at udstede grønne obligationer på betingelse af at emissionsprovenuet kun bruges til at finansiere projekter og aktiver der dækkes af rammerne for de grønne obligationer. Dette drejer sig primært om grønne og energibesparende bygninger, men også investeringer i energieffektivitet og vedvarende energi.

"Balder har grønne lån hos både banker og Den Europæiske Investeringsbank og det er et naturligt skridt også at udstede grønne obligationer", siger Balder's finansdirektør, Marcus Hansson.

Balder's rammer for grønne obligationer er blevet udviklet i samarbejde med Nordea i overenstemmelse med industristandarden, de såkaldte "Green Bond Principles 2018". Rammerne har gennemgået en uafhængig vurdering af Cicero Shades of Green og har fået tildelt vurderingen "Medium Green". Balder vil årligt offentliggøre en Evalueringsrapport over Grønne Obligationer med en redegørelse for hvordan midlerne er blevet brugt.

Læs mere om Balder's rammer for grønne obligationer eller læs second opinion her.

For yderligere information, kontakt venligt:

Finansdirektør Marcus Hansson, telefon +46 31 10 95 94, eller

Head of Sustainability Camilla Holten, telefon +46 31 10 95 70

Fastighets AB Balder er et børsnoteret ejendomsselskab som imødekommer forskellige kundegruppers behov for ejendomme og boliger gennem lokal støtte. Balder's ejendomsportfølje blev vurderet til 123,2 milliarder SEK d. 31. Marts 2019. Balder aktien er noteret på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Fastighets AB Balder (publ) 
PO Box 53 121, 400 15 Gothenburg
Tel: +46 31 10 95 70
Corporate Identity No. 556525-6905, Registered office Gothenburg
balder.se