184 nye Balder-lejligheder skal opføres i Hedehusene

Rendering af nybyggerierne, Lynghaven og Lerhomen, i Nærheden, Hedehusene

Det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder har indgået en aftale med NærHeden P/S om opførelse at 184 etageboliger i området.

Download pressefoto

Nærheden ligger i Hedehusene i Høje Taastrup Kommune og er dermed en del af Region Hovedstaden. Få hundrede meter den kommende ejendom ligger Hedehusene Station, og herfra tager det kun 20 minutter at komme til Københavns Hovedbanegård. Inden for én kilometer fra ejendommen ligger flere dagligvarebutikker og specialbutikker som slagter, bager, blomsterhandler og apotek.

Ole Møller, der er direktør i NærHeden P/S udtaler:

”I Nærheden er der fokus på at skabe de bedste rammer for en nem hverdag og stærke fællesskaber. Der er korte afstande til alle de vigtige dagligdagsfaciliteter, og bydelen udvikles, så det er nemt og enkelt at bevæge sig rundt.”

Balder investerer i 184 familieboliger i Nærheden

Det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder har indgået en aftale med NærHeden P/S om køb af 15.000 m2 byggeret til opførelse at 184 etageboliger i området. Etageboligprojektet etableres som en åben og indbydende karréstruktur med varierende højde i 3 – 5 etager og med forskellige boligstørrelser.

Projektchef Jacob Hovmøller fra Balder udtaler:

”Nærheden er en ny forstadstype, der kombinerer byens tæthed og byliv med forstadens grønne kvaliteter. Vi glæder os meget til at udvikle og opføre moderne boliger i et byudviklingsområde med fokus på det gode fællesskab”.

Borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler udtaler:

”Jeg er utrolig glad for at se, at der er stor interesse for at bygge og bo i Nærheden, og jeg er optaget af, at Høje-Taastrup Kommune som helhed kan tilbyde sine borgere mange forskellige boformer. Derfor er det meget positivt, at nu kommer et attraktivt og spændende tilbud til både seniorer og yngre beboere”.