176 nybyggede lejeboliger udlejes i nyt boligområde på Skjeberg Allé

Agerhusene prøvebolig

Agerhusene vil består af i alt 176 nybyggede lejligheder, hvoraf de 88 udlejes fra på søndag.

DOWNLOAD PRESSEFOTO
Agerhusenes boliger har en stor stue

Agerhusene opføres i et samarbejde mellem Balder Danmark, MT Højgaard og tegnestuen Danielsen Architecture.

DOWNLOAD PRESSEFOTO
Agerhusene prøvebolig

Det første åbent hus-arrangement i Agerhusene finder sted på søndag d. 1. marts fra kl. 13. Og adressen er: Skjeberg Allé 24, 1. tv., 2630 Taastrup.

DOWNLOAD PRESSEFOTO
1 / 3

Søndag d. 1. marts fra kl. 13 begynder udlejningen af det nye boligbyggeri Agerhusene, beliggende på Skjeberg Allé i Høje Taastrup. Agerhusene opføres som del af en ambitiøs lokalplan for et nyt, grønt boligområde.

Ejendommen udgør i alt 176 nybyggede lejligheder, hvoraf de 88 udlejes fra på søndag. Lejlighederne varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 67-105 m2.

”Med Agerhusenes grønne omgivelser samt de moderne, lyse lejligheder ønsker vi at skabe de bedst mulige rammer for en nem og inspirerende hverdag. Med de forskellige lejlighedstyper appellerer ejendommen til både familier, par og singler, der ønsker ekstra plads samt nærhed til grønne områder. Udover det bor man også tæt på København,” udtaler Tore Iversen, projektleder for Balder Danmark.

Agerhusene består af 8 klyngehuse med to grønne gårdrum, og rundt omkring bebyggelsen opføres en håndfuld grønne arealer samt en bydelsplads. I disse områder kommer der blandt andet petanquebane-, parkour- og boldbane samt legearealer.

Agerhusene opføres i et samarbejde mellem Balder Danmark, MT Højgaard og tegnestuen Danielsen Architecture.

”Noget af det, der kendetegner Agerhusene, er variationen i bebyggelsens facadeforløb. Husenes facader er nemlig beklædt med mursten i rødlige og gullige nuancer, hvilket skaber et flot og harmonisk udtryk. Vi har ligeledes forsøgt at give Agerhusene et grønt udtryk, som stemmer overens med de ambitiøse og grønne visioner for det omkringliggende lokalområde. Det har vi blandt andet gjort ved at belægge depotskure, cykelskure og vindfang med græsarten sedum. De to grønne gårdrum bidrager naturligvis også til ønsket om et grønt udseende,” udtaler Kasper Danielsen, arkitekt og direktør for Danielsen Architecture.

En by i rivende udvikling

Balder ser store fremtidsmuligheder i Høje-Taastrup Kommune og ved, at kommunen har mange kvaliteter, som fremtidige beboere vil finde attraktive.

”Høje Taastrup er en by i udvikling, og over de næste år vil området ved Skjeberg Allé blive omdannet til et attraktivt boligområde med god infrastruktur. Derudover har området en central placering tæt ved City2, Høje Taastrup Station, den nye bydel Høje Taastrup C og de mange omkringliggende arbejdspladser,” fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør for Balder Danmark.

Åbent hus

Det første åbent hus-arrangement i Agerhusene finder sted på søndag d. 1. marts fra kl. 13. Og adressen er: Skjeberg Allé 24, 1. tv., 2630 Taastrup. Her har man mulighed for at se prøveboligen og reservere en af lejlighederne. Plantegninger og priser for de første 88 lejligheder er netop frigivet på www.agerhusene.dk.

Udlejningen af Agerhusene sker i et samarbejde med LokalBolig.

Om Balder Danmark

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. I Danmark ejer Balder ca. 2.100 lejeboliger fordelt på ni ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strandpark og i Ørestad. Dertil er der planlagt over 1.900 lejligheder i nye ejendomme i f.eks. Ørestad, Hillerød, Hedehusene, Høje Taastrup og Solrød. Disse står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Balder Danmark, e-mail: presse@balder.dk