127 kvalitetsboliger på vej i hjertet af Hillerød

Rendering af nybyggeriet, Carlsbakken, i Hillerød

Den nye og moderne ejendom Carlsbakken er under opførelse. Ejendommen vil bestå af 127 lejeboliger og forventes at være indflytningsklar i begyndelsen af 2020.

Læs mere om Carlsbakken
Fejring af rejsegilde på Carlsbakken

Omringet af Hillerøds grønne naturområder og rige handelsliv opføres den nye, moderne ejendom Carlsbakken, som for nyligt blev fejret med et rejsegilde.

1 / 2

Omringet af Hillerøds grønne naturområder og rige handelsliv opføres den nye, moderne ejendom Carlsbakken, som for nyligt blev fejret med et rejsegilde.

Carlsbakken udmærker sig blandt andet ved de smukke afrundede hjørner og gennemtænkte planløsninger, som den prisvindende arkitekt- og byplanlægningstegnestue Holscher Nordberg står bag. Byggeriet består af 127 lejeboliger, og her finder du alt fra store, åbenplans lejligheder til de mere klassiske lejligheder med 2-5 værelser.

Carlsbakken er opført af boligudviklingsselskabet Balder i et samarbejde med Sjælsø Management, Raundahl & Moesby, MOE samt Holscher Nordberg.

Lasse Aagaard-Møller, projektleder for Balder, er taknemmelig for samarbejdet mellem ovenstående parter og har store forhåbninger til Carlsbakken: ”Ejendommen gør, at 127 familier, par og singler vil få en tryg base midt i byen, midt i naturen, midt i Hillerød,” fortæller han til rejsegildet. 

Den trygge base lægger Rasmus Polino Henk, arkitekt hos Holscher Nordberg, også vægt på i sin tale: ”Vores ønske er at skabe et fantastisk, venligt og humant sted. Et sted, hvor beboerne har rig mulighed for at komme hinanden ved.”

Udtrykket ”at komme hinanden ved” ses i flere af byggeriets elementer. For eksempel får beboerne adgang til en fælles tagterrasse, hvor solens aftenstråler kan nydes. Deslige opføres der et fælles gårdrum, hvor børnene kan lege, og de voksne kan slappe af.

Carlsbakken ligger i det gamle stationsområde, hvor en ny bydel vokser frem. I området finder du hyggelige gangstier, grønne områder, indkøbs- samt oplevelsesmuligheder. Her bor du tæt på det hele, og med stationen helt tæt på, er du i København på ingen tid.

Boligerne udlejes gennem LokalBolig Hillerød, og udlejningen begynder i november 2019. Du kan allerede nu skrive dig på en interesseliste.